... aby natychmiast otrzymać materiały wpisz się na listę

Zmniejsz koszty firmy i przenieś ją do Anglii!

Dzięki rabatom (abonament 0 zł) Twoja szczędność roczna będzie wynosić 16 200zł!

Nie licz na emeryturę z ZUS. Sam zadbaj o swoją przyszłość!

Dzięki rabatom (abonament 0 zł) Twoja szczędność roczna będzie wynosić 16 200zł!

Zapisując się na subskrypcję zgadzasz się z Polityką Prywatności.

Newsletter

Aby natychmiast otrzymać materiały dot. optymalizacji podaj swój mail i imię.

Jak nie dać się okradać i zadbać o przyszłość?

Gdzie wysłać Ebooka?


A A A


mały zus - niski zus tylko z DEZI.PL

Składki ZUS cały czas rosną.
Dzięki nam uwolnisz ponad 16 000 zł na rozwój firmy, potrzeby własne lub inwestycje

Dzięki nam możesz optymalnie zarzadzać kosztami
ubezpieczeń społecznych w swojej firmie.

Opinie o nas

Czasami zdarza się że ktoś doda nam opinię
...prezentujemy kilka z nich, (to bardzo miłe że ktoś zgodził się pofatygować i napisać parę słów.)
Orginalne wpisy  są tutaj:  http://malyzus.firmy.net/opinie-klientow.html
1.
Opinia dodana przez: K. Struzik            
Data dodania: 25.06.2010
Treść opinii: Ogrom informacji, świetny kontakt, same konkrety.POLECAM!!!

2.
Opinia dodana przez: Andrzej K.
Data dodania: 24.06.2010
Treść opinii: Świetna sprawa. Oby tak dalej trwała współpraca.Andrzej.

3.
Opinia dodana przez: perfekt
Data dodania: 24.06.2010
Treść opinii: bezkonkurencyjny

4.
Opinia dodana przez: Tomasz
Data dodania: 24.06.2010
Treść opinii: Wszystko w jak najlepszym porządku. W pełni wyczerpująca informacja, zarówno przez telefon jak i e-mail.

5.
Opinia dodana przez: Teresa Owanesjan
Data dodania: 24.06.2010
Treść opinii: Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie!!! SERDECZNIE POLECAM I ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO WSPÓŁPRACY !!!!

6.
Opinia dodana przez: Robert Stachera
Data dodania: 24.06.2010
Treść opinii: Kontrahent godny polecenia. Doskonała współpraca. Rzetelna informacja. Wszechstronna pomoc w rozwiązywaniu problemów.

7.
Opinia dodana przez: jarek
Data dodania: 24.06.2010
Treść opinii: wszystko super:D

8.
Opinia dodana przez: Jan Wojciechowski ADB
Data dodania: 14.12.2009
Treść opinii: Pełen profesjonalizm, oferta godna polecenia, nic dodać nic ująć , Polskie firmy powinny brać z nich przykład. pozdrawiam
Odpowiedź: Dziękujmy...pozostajemy do dyspozycji.

9.
Opinia dodana przez: oczkowski
Data dodania: 08.12.2009
Treść opinii: Fachowo , profesionalnie tak jak potrzeba bez owijania w bawełne!!! GORACO POLECAM!!!
Odpowiedź: Tak jest, bez niedomówień...dziękuje uprzejmie.

10.
Opinia dodana przez: Monika M
Data dodania: 25.11.2009
Treść opinii: Bardzo udana współpraca, osoba bardzo komunikatywna, sympatyczna atmosfera towarzysząca rozmowie.Polecam
Odpowiedź: dziękuję Pani Moniko...uprzejmie pozdrawiam.

11.
Opinia dodana przez: Michał Śliwiński
Data dodania: 13.11.2009
Treść opinii: Bardzo rzeczowy kontrahent,profesjonalny,wiarygodny.Gorąco polecam!
Odpowiedź: Miło słyszeć taka opinię :-)

12.
Opinia dodana przez: sulik
Data dodania: 12.11.2009
Treść opinii: Fachowa i sprawna informacja, watpliwości rozwiewane są podczas spotkań na których wysłuchamy rzetelnych odpowiedzi na nurtujace nas pytania.
Odpowiedź: Tak, dziekujemy za szczerą opinię :-)

13.
Opinia dodana przez: E.Witkowska
Data dodania: 12.11.2009
Treść opinii: Nie znam firmy ale zamierzam skorzystać z ich usług.Zaryzykuję
Odpowiedź: podczas rozmowy rozwiejemy wszystkie watpliwości :-)

14.
Opinia dodana przez: Tadeusz Temich
Data dodania: 10.11.2009
Treść opinii: Gorąco polecam. Perfekcyjna pomoc. Wszystkie usługi realizowane przy zachowaniu najwyższych standardów.
Odpowiedź: dziekujemy :-)

15.
Opinia dodana przez: Halina Tomala
Data dodania: 10.11.2009
Treść opinii: Profesjanalna obsługa,nie tylko przy załatwianiu wstępnych formalności lecz na całym etapie współpracy. Gorąco polecam.
Odpowiedź: dziękujemy za uznanie, staramy się :-)

16.
Opinia dodana przez: Zenobia Bednarowicz
Data dodania: 10.11.2009
Treść opinii: Polecam naprawde warto
Odpowiedź: miło nam to słyszeć :-)

17.
Opinia dodana przez: Piotr Wysocki
Data dodania: 10.11.2009
Treść opinii: Szybko sprawnie dokumenty i formalności nawet przez internet i infolinię
Odpowiedź: Dziękuję, oczekuję owocnej dalszej współpracy :-)
Tagi:dezi, dezi.pl, opinie, forum, opinie o optymalizacji skłądek, jak ni epłącić skałdek zus,